Sastāvdaļas
- 800 g cūkgaļas
- 250-300 g šampinjonu
- 1 liela paprika
- 1 liels sīpols
- 1 burkāns
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- mazliet svaigu diļļu
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un cep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaina.
- Pievieno plānos gredzenos sagrieztu sīpolu, samaisa un turpina cept 3 minūtes.
- Pievieno salmiņos sagrieztu papriku, sagrieztus šampinjonus, rupji sarīvētus burkānus un tomātu pastu, cep vēl 5 minūtes.
- Pielej 300 ml ūdens, sautē uz lēnas uguns, 30 minūtes.
- Sautēšanās laikā, ik pa brīdim apmaisa, ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
- Pasniedz ar kartupeļu biezputru vai dārzeņiem, pārkaisa ar sakapātām dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!