Sautēta cūkgaļa ar šampinjoniem un papriku

Sautēta cūkgaļa ar šampinjoniem un papriku Foto: Sautēta cūkgaļa ar šampinjoniem un papriku

Sastāvdaļas

  • 800 g cūkgaļas
  • 250-300 g šampinjonu
  • 1 liela paprika
  • 1 liels sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • mazliet svaigu diļļu
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un cep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaina.
  2. Pievieno plānos gredzenos sagrieztu sīpolu, samaisa un turpina cept 3 minūtes.
  3. Pievieno salmiņos sagrieztu papriku, sagrieztus šampinjonus, rupji sarīvētus burkānus un tomātu pastu, cep vēl 5 minūtes.
  4. Pielej 300 ml ūdens, sautē uz lēnas uguns, 30 minūtes.
  5. Sautēšanās laikā, ik pa brīdim apmaisa, ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
  6. Pasniedz ar kartupeļu biezputru vai dārzeņiem, pārkaisa ar sakapātām dillēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes