Sautēta cūkgaļa ar kartupeļiem un zaļumiem

Sautēta cūkgaļa ar kartupeļiem un zaļumiem Foto: Sautēta cūkgaļa ar kartupeļiem un zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 300-400 g liesas cūkgaļas
  • 6-7 vidēja lieluma kartupeļi
  • svaigas dilles, pētersīļi, piparmētra
  • 2-2,5 tējkarotes ķimeņu
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • 1-2 ēdamkarotes augu vai olīveļļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Pannā vai sautējamā katlā uzkarsē augu eļļu vai olīveļļu, cep gaļu uz vidējas uguns, pusgatavu.
  3. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno gaļai, cep 2-3 minūtes.
  4. Pievieno ķimenes, pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai ūdens nedaudz nosegtu visus produktus.
  5. Uz vidējas uguns visu uzvāra, traukam uzliekot vāku.
  6. Tad uguni samazina līdz minimumam, pievieno sīki sakapātus zaļumus.
  7. Sautē, traukam nenoņemot vāku, kamēr kartupeļi gatavi, pasniedz karstu, var pievienot mazliet sviesta.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes