Sastāvdaļas
- 250 g Korejas burkānu
- 250 g konservētas kukurūzas
- 300 g vistas filejas
- 250 g siera
- 100 g marinētu gurķu
- 50 g rozīņu
- 50 g grauzdiņu
- 1 sīpols
- majonēze
- 1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
- Rozīnes noskalo un mērcē verdošā ūdenī 30 minūtes, tad ūdeni nolej un rozīnes nosusina.
- Vistas fileju sagriež gabaliņos un cep augu eļļā.
- Sīpolu sakapā un cep eļļā.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Marinētos gurķus sīki sagriež.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pievieno ķiploku spiedē saspiestu ķiploku un pārlej ar majonēzi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!