Sastāvdaļas
- 6 baltmaizes bulciņas
- 6 paipalu olas
- 120 g šķiņķa
- 1 sālīts gurķis
- 90 g sviesta
- 3 ēdamkarotes piena
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 1 tējkarote sinepju
- malti melnie pipari pēc garšas
- dilles, pētersīļi pēc garšas
Pagatavošana
- Bulciņām nogriež virsmiņu un izņem mīkstumu.
- Gurķi un šķiņķi sagriež salmiņos, samaisa ar majonēzi un sinepēm.
- Bulciņu padziļinājumus samitrina ar pus ēdamkaroti piena un ieziež ar sviestu.
- Bulciņās liek pildījumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, uzsit uz katras bulciņas paipalu olu.
- Olu dzeltenumiem uzber mazliet maltus melnos piparus.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr sabiezē olu baltums.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!