Šampinjonu šašliks

Šampinjonu šašliks Foto: Šampinjonu šašliks

Sastāvdaļas

  • 500-700 g lielu šampinjonu
  • 200 g majonēzes
  • sāls
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Vislabāk izmantot jaunus, nepāraugušus šampinjonus, kuriem cepurītes ir stingras un ciet.
  2. Šampinjonus kārtīgi nomazgā un liek dziļā traukā.
  3. Uzber tiem sāli, piparus, pievieno majonēzi(labāk izmantot liesāku majonēzi, jo tā būs šķidrāka). 
  4. Marinē šampinjonus vismaz 4 stundas, bet ideāli būtu uz nakti.
  5. Šampinjonus var grilēt uz restēm, bet jāskatās, lai nav pārāk liels karstums, jo tad šampinjoni neizcepsies, bet sadegs.
  6. Ja grilē uz iesmiem, labāk izmantot tievus iesmus.  Pasniedz šampinjonu šašliku ar dažādām mērcēm, pēc izvēles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes