Sastāvdaļas
- 500 g svaigu šampinjonu
- 500 g vistas filejas
- 500 g burkānu
- 300 g siera
- 4 vārītas olas
- 2 kartupeļi
- 2 sīpoli
- 2 paciņas majonēzes
Pagatavošana
- Šampinjonus sagriež, apcep nelielā augu eļļas daudzumā, pieber sāli, piparus.
- Burkānus sarīvē, cep pannā, augu eļļā, kamēr gatavi, pieber sāli.
- Vistas fileju izvāra sālsūdenī, kam pievienota lauru lapa un pipari.
- Kartupeļus izvāra.
- Sieru, olas un kartupeļus sarīvē.
- Sīpolus sīki sakapā un apcep.
- Salātus liek kārtās - kartupeļi, sēnes, majonēze, sagriezta vistas fileja, sīpoli, burkāni, majonēze, olas, siers, majonēze.
- Pirms pasniegšanas salātus atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!