Sastāvdaļas
- 450 ml šampanieša
- 1 ēdamkarote cukura
- 3 paciņas želatīna
- cukurs
Pagatavošana
- Katlā samaisa 300 ml šampanieša ar cukuru un želatīnu, atstāj uz 2 minūtēm, lai želatīns uzbriest.
- Katlu liek uz mazas uguns, maisot, vāra 2-3 minūtes, kamēr želatīns izšķīst.
- Katlu noņem no uguns, pielej 150 ml šampanieša, samaisa.
- Šampanieša maisījumu lej ledus kubiņu veidnē un liek saldētavā vismaz uz 1 stundu.
- Lai šampanieša kubiņus dabūtu ārā no veidnes, to liek siltā ūdenī un ar nazi uzmanīgi novelk gar veidnes maliņām.
- Kubiņus rotā pēc saviem ieskatiem, iedur dekoratīvos iesmiņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!