Sastāvdaļas
- 1/2 gatava ananāsa
- 2 tējkarotes Selection by Rimi Himalaju rozā sāls
- 1 l vaniļas vai plombīra saldējuma
Pagatavošana
- Ananāsu notīra un sagriež mazos gabaliņos. Vēlams izvēlieties pēc iespējas gatavāku ananāsu, lai tas ir mīksts un sulīgs.
- Gabaliņus apkaisa ar Himalaju rozā sāli un liek saldētavā, līdz tie ir sasaluši.
- Saldējumu atlaidina līdz tas iegūst krēmīgu konsistenci.
- Sasalušos, sālītos ananāsa gabaliņus liek blendera krūzē, pievieno saldējumu un visu sakuļ viendabīgā masā.
- Gatavo saldējumu pilda traukā un liek atpakaļ saldētavā, lai tas sastingst.
Recepti iesūtīja: Linda Bazileviča
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!