Sastāvdaļas
- 200 g sausa biezpiena
- 200 g sviesta
- 200 g kviešu miltu
- 1 tējkarote sāls
- 1 ola pārziešanai
Pagatavošana
- Biezpienu samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
- Izsijātus miltus samaisa ar sāli.
- Ledusskapī atdzesētu sviestu ar nazi iekapā biezpienā un miltos, līdz mīkla sāk velties kamolā.
- Samīca viendabīgu mīklu, atstāj 30 minūtes aukstumā.
- Pēc tam mīklu izveltnē apmēram 3 mm biezā plāksnē, ar veidnīti izspiež cepumus, liek uz ietaukotas palts, pārziež ar sakultu olu, cep mērenā siltumā 25 - 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!