Sastāvdaļas
- 500 g miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 1,5 tējkarotes kanēļa
- 1,5 tējkarotes sarīvēta muskatrieksta
- 1/8 tējkarotes sāls
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 300 g granulētā cukura
- 1 citronu miziņa
- 180 g gaišo rozīņu
- 90 g nomizotu, sīki sakapātu tomātu
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 170°C temperatūrai.
- Ietauko kūkas veidni (23 cm diametrā).
- Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, kanēli, muskatriekstu un sāli.
- Citā bļodā, strauji saputo sviestu un cukuru.
- Pievieno miltu maisījumu, citrona miziņu, rozīnes un tomātus.
- Mīklu pilda veidnē, cep 1 stundu, līdz kūka ir zeltaini un uzpūtusies, atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!