Sastāvdaļas
- 150 g Selgas cepumu
- 120 g krāsainas marmelādes
- 100 g mandeļu
- 1/2 paciņas sviesta
- 4 ēdamkarotes cukura
- 1 ola
- 6 tējkarotes kakao
Pagatavošana
- Bļodiņā sadrupina cepumus.
- Smalki sagriež marmelādi.
- Sasmalcina mandeles.
- Visu apmaisa.
- Katliņā liek sviestu un izkausē uz lēnas uguns.
- Pievieno cukuru un olu, apmaisa.
- Pievieno kakao.
- Uz mazas uguns maisa līdz iegūst vienmērīgu masu.
- Šokolādes masu sajauc ar cepumiem, marmelādi un sasmalcinātam mandelēm.
- Kārtīgi apmaisa.
- Izkārto pārtikas plēvē.
- Liek uz 2 stundām ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!