Sastāvdaļas
- 2 vārīti kartupeļi
- 1 vistas fileja
- 150 g marinētu sēņu
- 2-3 vārītas olas
- 50-70 g cieta siera
- majonēze pēc garšas
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež biezos salmiņos, pieber sāli, piparus, cep augu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Cepto gaļu atdzesē un sagriež gabaliņos.
- Kartupeļus sagriež gabaliņos, liek lēzenā traukā, kā pirmo kārtu, izveido majonēzes restīti.
- Virsū kartupeļiem liek cepto vistas fileju, izveido majonēzes restīti.
- Marinētās sēnes sagriež gabaliņos, liek virsū vistas gaļai, uzklāj majonēzi.
- Olas sagriež gabaliņos, liek virsū sēnēm, uzber sāli, piparus, izveido majonēzes restīti.
- Salātus pārkaisa ar rīvētu sieru, rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!