Sastāvdaļas
- 200 g vārītas liellopu gaļas
- 1 sīpols (marinēšanai - 1/2 ēdamkarotes cukura, 1 ēdamkarote etiķa)
- 2 vārīti burkāni
- 5 cieti vārītas olas
- 2 marinēti gurķi
- 1 bundža konservētu pupiņu
- zaļumi rotāšanai
- majonēze pēc garšas
Pagatavošana
- No olām izveido 2 gulbjus, (skat. attēlu), atlikušās olas sagriež gabaliņos.
- Ja salātus gatavojat bez gulbjiem, pietiks ar divām olām.
- Gaļu, gurķus sagriež gabaliņos.
- Sīpolu sagriež ceturtdaļgredzenos - iemarinē, ka iepriekš norādīts.
- Samaisa gaļu, gurķus, marinētus sīpolus, olas, sagrieztus burkānus.
- Pievieno konservētas pupiņas, pēc garšas majonēzi - visu samaisa.
- Salātus izliek sirds formā, maliņas apdarina ar vārītu burkānu pus-šķēlītēm.
- Var izgriezt sirsniņas no sarkanās paprikas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!