Salāti „Francijas čigānu”

Salāti „Francijas čigānu” Foto: Salāti „Francijas čigānu”

Sastāvdaļas

  • 300-400 g cieta siera
  • 500 g vīnogu bez kauliņiem
  • 300 g konservētu ananāsu
  • 2-3 ķiploku daiviņas
  • 150 g majonēzes

Pagatavošana

  1. Vīnogas kārtīgi nomazgā, pārgriež uz pusēm(ja ogas ir ļoti lielas, tās sagriež 4 daļās).
  2. Ananāsus sagriež gabaliņos.
  3. Sieru sarīvē, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
  4. Visas sastāvdaļas liek salātu traukā, samaisa ar majonēzi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes