Sastāvdaļas
- 1 mazā gaišā melone
- 1 mazs nomizots ananāss
- 200 g vārītu, sagrieztu pākšu pupiņu
- 12 sagriezti ķirštomātiņi
- 1 gabaliņos sagriezta zaļā paprika
Mērcei:
- 1 citrona sula
- 125 ml olīveļļas
- 1 saišķītis pētersīļu
- 3 pilieni Tabasko mērces
- sāls
Pagatavošana
- Meloni nomizo un sagriež gabaliņos, pievieno sagrieztu ananāsu, pupiņas, tomātus un papriku.
- Visu sajauc.
- Gatavo mērci - sakuļ citrona sulu, eļļu, pētersīļus un Tabasko mērci, pieber sāli.
- Ar mērci pārlej salātus un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!