Sastāvdaļas
- 200 g konservēta tunča
- 100 g siera
- 3 olas
- majonēze
- lapu salāti
Pagatavošana
- Olas izvāra, atdzesē noņem čaumalas, atsevišķi sarīvē olu baltumus un dzeltenumus.
- Sieru rupji sarīvē.
- Tunci liek bļodā, samīca ar dakšiņu.
- Pasniegšanas šķīvī izkārto lapu salātus. Uzliek 2 glāzes vai burciņas noformēšanai.
- Salātus liek kārtās 8 formā.
- 1 kārta - olu baltumi ar majonēzi.
- 2 kārta - siers ar majonēzi.
- 3 kārta - tuncis, virsū klāj majonēzi.
- Pārkaisa ar rīvētiem olu dzeltenumiem.
- Uzmanīgi izņem glāzes vai burciņas.
- Salātus liek ledusskapī uz 1 stundu.
- Rotā ar zaļumiem un dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!