Sāļā torte „Uzkodu Napoleons”

Sāļā torte „Uzkodu Napoleons” Foto: Sāļā torte „Uzkodu Napoleons”

Sastāvdaļas

  • veikalā nopērkami gatavi biskvīti
Pildījumam:
  • 7 cieti vārītas olas
  • majonēze 
  • loki
  • 1 bundža konservētas zivs eļļā
  • krēmsiers ar zaļumiem
  • 150 g mazsālīta laša

Pagatavošana

  1. 1 biskvīts - 3 cieti vārītas, sakapātas olas, samaisītas ar majonēzi, pārkaisa ar sakapātiem lokiem.
  2. 2 biskvīts - konservēta zivs, samīcīta ar dakšiņu, iepriekš biskvītu noklāj ar majonēzi.
  3. 3 biskvīts - krēmsieru ar zaļumiem samaisa ar 1 sakapātu cieti vārītu olu, pievieno mazliet majonēzes.
  4. 4 biskvīts - krēmsieru ar zaļumiem samaisa ar, nelielos gabaliņos sagrieztu mazsālītu lasi.
  5. 5 biskvīts - uzklāj mazliet majonēzes liek 3 cieti vārītas, sakapātas olas, sakapātus lokus, vēl mazliet majonēzes.
  6. 6 biskvīts - pildījums un rotājums pēc Jūsu ieskatiem.
  7. Torti liek ledusskapī uz 5-6 stundām ievilkties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes