Sacepums ar vistas gaļu un ķirbi

Sacepums ar vistas gaļu un ķirbi Foto: Sacepums ar vistas gaļu un ķirbi

Sastāvdaļas

  • vistas fileja
  • 2 daiviņas ķiploka
  • ķirbis
  • 2 tomāti
  • siers
  • baziliks
  • 2 olas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Tomātus, ķirbi un vistas fileju sagriež kubiņos.
  2. Olas sakuļ, sieru sarīvē un ķiploku sagriež salmiņos.
  3. Pirmajā cepamās formas kārtā liek ķirbi un tomātus.
  4. Pa virsu liek filejas gabaliņus, nedaudz pieplacina.
  5. Visu pārlej ar sakultām olām. Tad liekam ķiploka salmiņus un zaļumus.
  6. Ja nepatīk baziliks, var izmantot jebkuras citas garšvielas.
  7. Tad liek vēl vienu kārtu ar ķirbi un tomātiem, var pievienot vēl arī vistu.
  8. Pārkaisa ar sieru.
  9. Liek cepeškrāsnī apmēram 180 - 200 °C temperatūra un cep 40 - 45 minūtes.

Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes