Sacepums ar kabačiem, malto gaļu un tomātiem

Sacepums ar kabačiem, malto gaļu un tomātiem Foto: Sacepums ar kabačiem, malto gaļu un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1,2 kg kabaču
  • 400 g maltas gaļas
  • 3 sīpoli
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 5 tomāti
  • 100 g cieta siera
  • 4 olas
  • 150 g skābā krējuma
  • sāls
  • pipari
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Pannā apcep sīpolus, pievieno malto gaļu, sāli, piparus, pievieno tomātu pastu.
  2. Kabačus rupji sarīvē, izspiež sulu, pievieno sāli, piparus pēc garšas.
  3. Tomātus sagriež ripiņās.
  4. Sakuļ olas ar krējumu, pievieno sāli.
  5. Cepamo formu ieziež ar eļļu, liek pusi no kabača, virsū malto gaļu, tad atkal kabačus. Izklājiet tomātus.
  6. Ielej krējuma maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  7. Cep līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī 30-35 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes