Sastāvdaļas
- 1,2 kg kabaču
- 400 g maltas gaļas
- 3 sīpoli
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 5 tomāti
- 100 g cieta siera
- 4 olas
- 150 g skābā krējuma
- sāls
- pipari
- augu eļļa
Pagatavošana
- Pannā apcep sīpolus, pievieno malto gaļu, sāli, piparus, pievieno tomātu pastu.
- Kabačus rupji sarīvē, izspiež sulu, pievieno sāli, piparus pēc garšas.
- Tomātus sagriež ripiņās.
- Sakuļ olas ar krējumu, pievieno sāli.
- Cepamo formu ieziež ar eļļu, liek pusi no kabača, virsū malto gaļu, tad atkal kabačus. Izklājiet tomātus.
- Ielej krējuma maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī 30-35 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!