Sastāvdaļas
- 180 g kūpinātu reņģu
- 10 g sviesta
- 15 g sīpolu
- 1/2 olas
- 50 g krējuma
- 5 diļļu
- sāls
Pagatavošana
- Kūpinātām reņģēm atdala ādu un asakas, fileju (90 g) sadala gabaliņos.
- Sasmalcinātus sīpolus sviestā apcep, pieliek reņģes, izmaisa, liek ugunsizturīgā trauciņā.
- Krējumā iemaisa sakultu olu, sasmalcinātas dilles un sāli, pārlej reņģēm.
- Cepeškrāsnī sacep, sasmalcinātas dilles un sāli, pārlej reņģēm. Cepeškrāsnī sacep.
- Kūpinātas reņģes var aizstāt ar kūpinātu karpu, vimbu, mencu vai asari.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!