Sastāvdaļas
- 200 g vārītu kartupeļu
- 150 g vārītu biešu
- 100 g marinētu gurķu
- 50 g ābolu
- 200 g liellopu vai liesas cūkgaļas
- 1 siļķe
- 3 cieti vārītas olas
- 2 glāzes krējuma
- mārrutki
- sāls
- cukurs
- etiķis
- zaļumi
Pagatavošana
- Vārītu gaļu, kartupeļus, bietes, nomizotus gurķus, ābolus, olas un siļķi sagriež kubiņos.
- Krējumam pievieno sāli, cukuru, mārrutkus un etiķi.
- Mērcē sagrieztos produktus liek šādā secībā: āboli, gurķi, gaļa, siļķe, bietes, kartupeļi, olas.
- Rasolu ar divām dakšiņām izcilā un kārto traukā.
- Rotā ar gurķiem, olu un zaļumiem.
- Ja vēlas, rasolam var pielikt sasmalcinātu sīpolu (50 g).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!