Sastāvdaļas
- 5 olas
- 5 ēdamkarotes cukura (bez kaudzes)
- 5 ēdamkarotes miltu (bez kaudzes)
- šķipsniņa sāls
- 1/2 tējkarotes vaniļas cukura
- ievārījums pēc izvēles un patikas
- pūdercukurs pārkaisīšanai pēc izvēles
Pagatavošana
- Sakuļ olas ar cukuru, sāli, vaniļas cukuru, pēc tam viegli iesijā miltus, viegli iemaisa, lai neatkrīt atpakaļ.
- Izlej formā uz cepam-papīra un cep cepeškrāsnī 200°C 15 minūtes.
- Ņem ārā, noņem no cepampapīra liek virsū ievārījumu un sarullē.
- Atstāj ietītu dvielī siltumā uz 20. minūtēm.
- Kad gatavs apkaisa ar pūdercukuru, sagriež gabaliņos un pasniedz pie tējas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!