Sastāvdaļas
- 1 kg vistas gaļas (bez kauliem)
- 3/4 glāzes majonēzes
- 1 glāze olīveļļas
- 1 glāze rīvmaizes
- 1 tējkarote garšvielu pēc izvēles
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos, uzber sāli, piparus, pievieno majonēzi, kas samaisīta ar garšvielām.
- Visu samaisa un atstāj marinēties uz 1 stundu ledusskapī.
- Iemarinējušos gaļas gabaliņus sadur uz iesmiem un apviļā rīvmaizē.
- Gatavo uz grila, vai ugunskurā.
- Vai arī, uzkarsē olīveļļu, tai jānoklāj gaļa.
- Cep pannā 3-4 minūtes, no visām pusēm.
- Pasniedz ar piedevām vai kā uzkodu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!