Rīvmaizē panēts vistas gaļas šašliks

Rīvmaizē panēts vistas gaļas šašliks Foto: Rīvmaizē panēts vistas gaļas šašliks

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas (bez kauliem)
  • 3/4 glāzes majonēzes
  • 1 glāze olīveļļas
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 1 tējkarote garšvielu pēc izvēles
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež gabaliņos, uzber sāli, piparus, pievieno majonēzi, kas samaisīta ar garšvielām.
  2. Visu samaisa un atstāj marinēties uz 1 stundu ledusskapī.
  3. Iemarinējušos gaļas gabaliņus sadur uz iesmiem un apviļā rīvmaizē.
  4. Gatavo uz grila, vai ugunskurā.
  5. Vai arī, uzkarsē olīveļļu, tai jānoklāj gaļa.
  6. Cep pannā 3-4 minūtes, no visām pusēm.
  7. Pasniedz ar piedevām vai kā uzkodu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes