Sastāvdaļas
- 4 lieli āboli
- cukurs 3 ēdamkarotes
- milti
- vaniļa
- soda uz naža galiņa
- divas olas
- šķipsna sāls
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Nomazgājam ābolus.
- Nomizojam , un sarīvējam uz rupjās rīves vai sasmalcinām ar blenderi.
- Sajauc cukuru un olas. Tālāk, pievienojam vaniļas cukuru un sodu ar miltiem.
- Miltus jāpievieno pakāpeniski, tādējādi mīklu novedot līdz bieza krējuma konsekvencei.
- Uzsildām pannu, bet ne pārāk daudz. Pankūkām nevajadzētu piedegt, un tām labi jāizcepas cauri.
- Cepama sviestā vai augu eļļā mazās pankūkas (mīklu var likt ar ēdamkaroti).
- Pasniedzat karstās ābolu pankūkas ar medu, pārkaisītas ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!