Sastāvdaļas
- 2 glāzes rīsu
- 2 glāzes kokosriekstu piena
- 2 glāzes ūdens
- 1/2 tējkarote sāls
- 1 ēdamkarote kokosriekstu sviesta
- 2 ēdamkarotes kļavu sīrupa vai brūnā cukura
- 2 ēdamkarotes kokosriekstu pārslu vai skaidiņu
Pagatavošana
- Dziļā katliņā izkausē kokosriekstu sviestu, pievieno rīsus un gatavo apmēram 2 minūtes, maisot.
- Pievieno kokosriekstu pienu, ūdeni, sāli un kļavu sīrupu vai brūno cukuru. Labi samaisa.
- Noved līdz vārīšanās temperatūrai, periodiski apmaisot, lai rīsi nepiedegtu.
- Rīsus vāra gatavus.
- Uz pannas apcep kokosriekstu pārslas vai skaidiņas līdz tās zeltainas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!