Rīsi ar kokosriekstu pienu un Garam Masala garšvielām

Rīsi ar kokosriekstu pienu un Garam Masala garšvielām Foto: Rīsi ar kokosriekstu pienu un Garam Masala garšvie

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamkarote sīki sakapātu sīpolu
  • 1 sīki sakapāta ķiploka daiviņa
  • 5 krustnagliņas
  • 1/2 kanēļa standziņas
  • 1-2 tējkarotes Garam Masala garšvielu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 400 g rīsu
  • sāls
  • 1 l kokosriekstu piena

Pagatavošana

  1. Vok pannā vai dziļā pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus, ķiplokus, krustnagliņas un Garam Masala garšvielas.
  2. Pievieno rīsus, pieber sāli, cep 3-4 minūtes.
  3. Pielej kokosriekstu pienu, uzliek vāku un uz nelielas uguns sautē 12-15 minūtes, līdz rīsi ir mīksti un šķidrums uzsūcies.
  4. Noņem no uguns, izņem krustnagliņas un pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes