Sastāvdaļas
- 1 ēdamkarote sīki sakapātu sīpolu
- 1 sīki sakapāta ķiploka daiviņa
- 5 krustnagliņas
- 1/2 kanēļa standziņas
- 1-2 tējkarotes Garam Masala garšvielu
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 400 g rīsu
- sāls
- 1 l kokosriekstu piena
Pagatavošana
- Vok pannā vai dziļā pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus, ķiplokus, krustnagliņas un Garam Masala garšvielas.
- Pievieno rīsus, pieber sāli, cep 3-4 minūtes.
- Pielej kokosriekstu pienu, uzliek vāku un uz nelielas uguns sautē 12-15 minūtes, līdz rīsi ir mīksti un šķidrums uzsūcies.
- Noņem no uguns, izņem krustnagliņas un pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!