Sastāvdaļas
- 3 tases vārītu rīsu
- 500 g gaļas
- 1 sīpols
- 2 kaudzītes rozīņu
- 100 ml sojas mērces
- malti melnie pipari pēc garšas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ābols
- ķiploki
Pagatavošana
- Sīpolu un ķiplokus sagriež ne pārāk sīkos gabaliņos.
- Augu eļļā cep sīpolus un ķiplokus, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Pievieno gaļu, pieber piparus, cep, kamēr parādās zeltaina garoziņa, ik pa brīdim apmaisa.
- Pievieno rozīnes un samaisa, visu gatavo uz lielas uguns.
- Pievieno rīsus, vēlreiz samaisa.
- Pievieno sojas mērci, aizvietojot sāli.
- Vēlreiz visu samaisa, samazina uguni līdz minimumam, uzliek vāku, patur 5 minūtes.
- Nobeigumā pievieno sagrieztu ābolu, samaisa, izslēdz uguni, uzliek vāku, patur 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!