Reņģes baltā marinādē

Ātri pagatavojamās - Reņģes baltā marinādē Foto: Reņģes baltā marinādē

Sastāvdaļas

  • 700 g reņģu
  • 50 g kviešu miltu
  • 60 g eļļas
  • sāls

Marinādei:

  • 250 g sīpolu
  • 150 g burkānu
  • 1 glāze 3% etiķa
  • 1/2 glāzes ūdens
  • 1 - 2 lauru lapas
  • 4 smaržīgie pipari
  • 6 melnie pipari
  • 1 ēdamkarote cukura
  • sāls

Pagatavošana

  1. Iztīrītas reņģes pārkaisa ar sāli, apviļā kviešu miltos un cep sakarsētā eļļā. Saliek traukā, pārlej ar aukstu marinādi. Rotā ar zaļumiem.
  2. Marinādei burkānus sagriež zvaigznītēs vai kubiņos, sālsūdenī vāra mīkstus. Verdošā etiķa un ūdens maisījumā liek garšvielas, cukuru, sāli, notīrītus, ripiņās sagrieztus sīpolus, vāra 5 minūtes, pievieno burkānus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes