Sastāvdaļas
- 150 g vārītu basmati rīsu
- 1 sīpols
- 2 saldie pipari
- 400 g vistas filejas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 200 ml dārzeņu buljona
- 150 g konservētu zirnīšu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Saldajiem pipariem izņem sēklotni, pākstis sagriež salmiņos.
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un 5 minūtes cep sakarsētā eļļā, tad izņem no pannas.
- Pannā atlikušajā eļļā apcep sīpolu, līdz tas kļūst zeltains.
- Pievieno saldos piparus un cep uz lēnas uguns vel 5 minūtes.
- Pielej dārzeņu buljonu, pievieno konservētus zirnīšus un sautē apmēram 2 minūtes.
- Vistas filejas liek pannā, visu samaisa un sautē uz lēnas uguns dažas minūtes.
- Pēc tam iemaisa rīsus un pasniedz galdā.
Piezīme: Dārzeņu buljona vieta var izmantot ūdeni vai baltvīnu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!