Pufīgās kefīra un ābolu pankūkas

Pufīgās kefīra un ābolu pankūkas Foto: Pufīgās kefīra un ābolu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 3 āboli
  • 3 - 4 ēdamkarotes miltu
  • 150 - 170 ml kefīra
  • 2 olas
  • 2 - 3 ēdamkarotes cukura
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Olas saputo ar cukuru. Pievieno kefīru. Mīklai var pievienot naža galu sodas vai cepamo pulveri.
  2. Ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz rupjas rīves. Lai tie nekļūtu melni, var apslacīt ar citrona sulu.
  3. Ābolus var arī nerīvēt, bet sagriezt kubiņos vai salmiņos.
  4. Mīklai pievieno ābolus.
  5. Ja āboli ir skābi, tad var palielināt cukura daudzumu. Var pievienot vanilīna cukuru un kanēli.
  6. Mīklu labi samaisa un cep uz pannas eļļā no abām pusēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes