Sastāvdaļas
- 3 āboli
- 3 - 4 ēdamkarotes miltu
- 150 - 170 ml kefīra
- 2 olas
- 2 - 3 ēdamkarotes cukura
- augu eļļa
Pagatavošana
- Olas saputo ar cukuru. Pievieno kefīru. Mīklai var pievienot naža galu sodas vai cepamo pulveri.
- Ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz rupjas rīves. Lai tie nekļūtu melni, var apslacīt ar citrona sulu.
- Ābolus var arī nerīvēt, bet sagriezt kubiņos vai salmiņos.
- Mīklai pievieno ābolus.
- Ja āboli ir skābi, tad var palielināt cukura daudzumu. Var pievienot vanilīna cukuru un kanēli.
- Mīklu labi samaisa un cep uz pannas eļļā no abām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!