Sastāvdaļas
- 300 g smilšu mīklas cepumu
- 300 ml skābā krējuma
- 100 g cukura
- 8 g vaniļas cukura
- 50 g attīrītu, drupinātu riekstu
Pagatavošana
- Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.
- Ņem kvadrātveida vai taisnstūra veida lēzenu šķīvi, liek pirmo cepumu kārtu, uzklāj krēmu.
- Tad atkal liek cepumu kārtu, uzklāj krēmu, liek pamīšus, kamēr beidzas cepumi un krēms.
- Dažus pāri palikušos cepumus sasmalcina drupačās.
- Drupinātos riekstus mazliet apgrauzdē sausā pannā, samaisa ar sasmalcinātajiem cepumiem.
- Apkaisa torti, liek ledusskapī uz 3-4 stundām, bet labāk uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!