Neceptā cepumu-skābā krējuma torte

Neceptā cepumu-skābā krējuma torte Foto: Neceptā cepumu-skābā krējuma torte

Sastāvdaļas

  • 300 g smilšu mīklas cepumu 
  • 300 ml skābā krējuma
  • 100 g cukura
  • 8 g vaniļas cukura
  • 50 g attīrītu, drupinātu riekstu

Pagatavošana

  1. Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru. 
  2. Ņem kvadrātveida vai taisnstūra veida lēzenu šķīvi, liek pirmo cepumu kārtu, uzklāj krēmu.
  3. Tad atkal liek cepumu kārtu, uzklāj krēmu, liek pamīšus, kamēr beidzas cepumi un krēms. 
  4. Dažus pāri palikušos cepumus sasmalcina drupačās. 
  5. Drupinātos riekstus mazliet apgrauzdē sausā pannā, samaisa ar sasmalcinātajiem cepumiem.
  6. Apkaisa torti, liek ledusskapī uz 3-4 stundām, bet labāk uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes