Apelsīnu pankūkas ar biezpiena pildījumu

Apelsīnu pankūkas ar biezpiena pildījumu Foto: Apelsīnu pankūkas ar biezpiena pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 400 ml piena
  • 2 olas
  • 250 g miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 liels apelsīns
  • šķipsniņa sāls
Pildījumam:
  • 250-300 g biezpiena
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote mannā
  • 1 neliels apelsīns
  • 2-3 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

  1. Bļodā izsijā miltus, pievieno cukuru, sāli, viegli sakultas olas, izkausētu sviestu - kārtīgi samaisa.
  2. Pielej mazliet piena, samaisa viendabīgu mīklu.
  3. Jāskatās, lai nebūtu kunkuļu, pakāpeniski mīklai pielej visu pienu.
  4. Apelsīnu kārtīgi nomazgā, sarīvē miziņu un izspiež sulu - pievieno mīklai, atstāj nostāvēties 20-30 minūtes.
  5. Gatavo pildījumu - biezpienu samīca, pievieno olu, mannā, cukuru - kārtīgi samaisa.
  6. Pievieno sīki sagrieztu apelsīnu.
  7. Sakarsētā pannā lej mazliet eļļas, cep plānās pankūkas. 
  8. Gatavas pankūkas atdzesē, pilda biezpienu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes