Ragū portugāļu gaumē

Ragū portugāļu gaumē Foto: Ragū portugāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas gaļas
  • 250 g aknu
  • 1 smalki sagriezts sīpols
  • 1 daiviņa sasmalcināta ķiploka
  • 1 krustnagliņa
  • pipari
  • sāls
  • 2 glāzes sarkanvīna
  • 2 ēdamkarotes smalki sagrieztu pētersīļu zaļumu
  • 3 ēdamkarotes kausētu cūkas tauku

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos un sautē sarkanvīnā, pieliekot sīpolu, ķiplokus, pētersīļu zaļumus, krustnagliņas, piparus un sāli.
  2. Laiku pa laikam izmaisa un pielej mazliet ūdens.
  3. Gaļu nosusina, aknas sagriež gabaliņos un apcep taukos kopā ar gaļu.
  4. Pasniedz ar mērci un baltmaizi vai ceptiem kabačiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes