Sastāvdaļas
- 500 g cūkas gaļas
- 250 g aknu
- 1 smalki sagriezts sīpols
- 1 daiviņa sasmalcināta ķiploka
- 1 krustnagliņa
- pipari
- sāls
- 2 glāzes sarkanvīna
- 2 ēdamkarotes smalki sagrieztu pētersīļu zaļumu
- 3 ēdamkarotes kausētu cūkas tauku
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabaliņos un sautē sarkanvīnā, pieliekot sīpolu, ķiplokus, pētersīļu zaļumus, krustnagliņas, piparus un sāli.
- Laiku pa laikam izmaisa un pielej mazliet ūdens.
- Gaļu nosusina, aknas sagriež gabaliņos un apcep taukos kopā ar gaļu.
- Pasniedz ar mērci un baltmaizi vai ceptiem kabačiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!