Sastāvdaļas
- 500 g rabarberu
- 100 g cukura
- 4 ēdamkarotes zemeņu ievārījuma
- 3 olas
- 150 g biezpiena
- 100 g skābā krējuma
- 1/2 citrona sulas
- 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
Pagatavošana
- Gabaliņos sagrieztus rabarberus sajauc ar ievārījumu un 2 ēdamkarotēm cukura, liek lielā ietaukotā veidnē.
- Olu dzeltenumus saputo ar 3 ēdamkarotēm cukura, izmaisa saberztu biezpienu, krējumu, citrona sulu un cieti,iecilā saputotus olu baltumus.
- Masu pārliek pāri rabarberiem.
- Liek krāsnī un 180°C temperatūrā cep apmēram 30 minūtes.
- Nedaudz atdzesē. Pasniedz ar ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!