Sastāvdaļas
- žāvēts cūkas stilbiņš
- pupiņas
- sīpoli
- burkāni
- ķiploks
- kartupeļi
- selerijas kāts
- garšvielas - sāls, pipari, lauru lapas, smaržīgie pipari
Pagatavošana
- Liekam stilbiņu ūdenī ar sīpolu un burkānu, sāli neliekam, jo stilbiņš ir sāļš.
- Vārām 1 stundu, pieberam pupiņas, vārām vēl 30 minūtes, stilbiņu izņemam, pieberam apceptus sīpolus, kartupeļus, burkānus, ķiplokus, seleriju un garšvielas.
- Nogriežam gaļu no stilbiņa, saberam zupā.
- Vāram vēl 30 minūtes, pagaršojam, vai nevajag vēl sāli.
- Ēdam gardu muti ar krējumu!
Recepti piedāvā: Iveta Rutkovska
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!