Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 300 g desas
- 1 kārbiņa konservētu balto pupiņu
- 1 kārbiņa konservētu sarkano pupiņu
- 3 tomāti
- 4 sīpoli
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 ēdamkarote brūnā cukura
- 1 ķiploka daiviņa
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas filejas sagriež gabalos, desu - ripiņās.
- Tomātus sagriež daiviņās, sīpolus sasmalcina.
- Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni.
- Dziļā pannā sakarsē eļļu un apcep vistu.
- Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot sīpolus.
- Sautē 8 - 12 minūtes, laiku pa laikam apmaisot.
- Pievieno sīpolus un sautē vel 5 minūtes, laiku pa laikam apmaisot, līdz visas sastāvdaļas ir gatavas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!