Pupiņu sautējums ar tītara gaļu
Sautējumu receptes
ķiploka daiviņas
konservētas pupiņas
malti melnie pipari
olīveļļa
pētersīļi
sāls
tītara stilbiņi
tomātu pasta
ūdens
Vidusjūras garšvielu maisījums
vistas buljons
zaļās pākšu pupiņas
Foto: Pupiņu sautējums ar tītara gaļu
Sastāvdaļas
- 1 kārbiņa konservētu pupiņu
- 300 g zaļo pākšu pupiņu
- 500 g tītara stilbiņu
- 3 glāzes ūdens
- 1 1'2 glāzes vistas buljona
- 1 saišķītis pētersīļu
- 2 ķiploka daiviņas
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 1/2 tējkarotes Vidusjūras garšvielu maisījuma
- malti melnie pipari
- tomātu pasta - pēc garšas
- sāls
Pagatavošana
- Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni.
- Pētersīļus sakapā, daļu atstāj rotāšanai.
- Nelielā bļodiņā sajauc olīveļļu, pētersīļus, Vidusjūras garšvielas, ķiploku, sāli un piparus.
- Ar pagatavoto maisījumu ierīvē tītara stilbiņus.
- Pannā sakarsē eļļu un apcep stilbiņus.
- Pielej ūdeni, vistas buljonu un sautē uz lēnas uguns 30 minūtes.
- Pievieno pupiņas, tomātu pastu un sautē vēl 20 minūtes.
- Pirms pasniegšanas tītara kauliņus var izņemt.
- Dekorē ar pētersīļiem.
... reizes
Šodien skatītākās receptes