Sastāvdaļas
- 1 kārbiņa konservētu pupiņu
- 300 g zaļo pākšu pupiņu
- 500 g tītara stilbiņu
- 3 glāzes ūdens
- 1 1'2 glāzes vistas buljona
- 1 saišķītis pētersīļu
- 2 ķiploka daiviņas
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 1/2 tējkarotes Vidusjūras garšvielu maisījuma
- malti melnie pipari
- tomātu pasta - pēc garšas
- sāls
Pagatavošana
- Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni.
- Pētersīļus sakapā, daļu atstāj rotāšanai.
- Nelielā bļodiņā sajauc olīveļļu, pētersīļus, Vidusjūras garšvielas, ķiploku, sāli un piparus.
- Ar pagatavoto maisījumu ierīvē tītara stilbiņus.
- Pannā sakarsē eļļu un apcep stilbiņus.
- Pielej ūdeni, vistas buljonu un sautē uz lēnas uguns 30 minūtes.
- Pievieno pupiņas, tomātu pastu un sautē vēl 20 minūtes.
- Pirms pasniegšanas tītara kauliņus var izņemt.
- Dekorē ar pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!