Pupiņu sautējums ar tītara gaļu

Pupiņu sautējums ar tītara gaļu Foto: Pupiņu sautējums ar tītara gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 kārbiņa konservētu pupiņu
  • 300 g zaļo pākšu pupiņu
  • 500 g tītara stilbiņu
  • 3 glāzes ūdens
  • 1 1'2 glāzes vistas buljona
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 1/2 tējkarotes Vidusjūras garšvielu maisījuma
  • malti melnie pipari
  • tomātu pasta - pēc garšas
  • sāls

Pagatavošana

  1. Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni.
  2. Pētersīļus sakapā, daļu atstāj rotāšanai.
  3. Nelielā bļodiņā sajauc olīveļļu, pētersīļus, Vidusjūras garšvielas, ķiploku, sāli un piparus.
  4. Ar pagatavoto maisījumu ierīvē tītara stilbiņus.
  5. Pannā sakarsē eļļu un apcep stilbiņus.
  6. Pielej ūdeni, vistas buljonu un sautē uz lēnas uguns 30 minūtes.
  7. Pievieno pupiņas, tomātu pastu un sautē vēl 20 minūtes.
  8. Pirms pasniegšanas tītara kauliņus var izņemt.
  9. Dekorē ar pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes