Sastāvdaļas
- 20 g auzu pārslu
- 1/2 banāna
- 1/2 tējkarote cepamā pulvera
- 1/4 tējkarote sodas
- šķipsniņa jūras sāls
- 25 g miltu vai 1 ēdamkarotes ar kaudzīti proteīna pulvera
- šķipsniņa vanilīna
- 50 ml piena
- 2 olbaltumi vai 1 ola
- 1 tējkarotes augu eļļas
- 1 ēdamkarotes brūnā cukura
Pagatavošana
- Visas sausās sastāvdaļas un banānu sajauc lielā bļodā.
- Atsevišķā bļodā samaisa pienu, olbaltumus vai olu un eļļu.
- Abus maisījumus sakuļ viendabīgā masā.
- Ja mīkla sanākusi pārāk bieza, pievieno vēl mazliet piena.
- Cep pankūkas no abām pusēm, kamēr tās iegūst zeltaini - brūnu garoziņu.
- Gatavas pankūkas pārkaisa ar rīvētu šokolādi, kakao, drupinātiem riekstiem vai sagrieztiem banāniem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!