Šis ir ieteikums, katrā ģimenē atšķiras gatavošanas tradīcijas, garšas izjūta.
LEDUSSKAPĪ JĀBŪT:
sviestam, pienam,skābajam krējumam, saldajam krējumam, olām, jogurtam, kefīram.
Sieram, marinētiem gurķiem, sinepēm, olīvām, tomātu pastai, majonēzei, konservētiem tomātiem, konservētam tuncim, kečupam, ievārījumam, sulai, šķiņķim, sezonas dārzeņiem, citroniem, apelsīniem, kāpostiem.
Konjakam, rumam, sojas mērcei.
SALDĒTAVĀ JĀBŪT:
Vistas gaļas buljonam, vistas gaļai, speķim, cūkgaļai vai teļa gaļai, zivīm, jūras veltēm, saldētām ogām, sēnēm.
VIRTUVES PLAUKTĀ JĀBŪT:
miltiem, kakao pulverim, sālij, cukuram, pūdercukuram, dzeramai sodai, kartupeļu cietei.
Makaroniem, rīsiem, griķiem, auzu pārslām, mušļiem.
Cepamajam pulverim, rīvmaizei, pupiņām, zirņiem, lēcām, kvinojai.
NODERĒS:
želatīns, tumšā šokolāde.
JĀBŪT:
tējām, kafijai, medum, olīveļļai, riekstiem, maizei, burkāniem, sīpoliem,ķiplokiem, ingveram, kartupeļiem, āboliem, banāniem.
Pārskatiet garšvielu krājumus - melnie, čili pipari, lauru lapas, kaltētas dilles, pētersīļi, malts kanēlis, vaniļas cukurs - pats pamats+Jūsu iecienītākās garšvielas.
Šis ir pamatproduktu saraksts.
Vieglāk būs, ja izveidosiet ēdienkarti nedēļai. Gatavojiet dažādus pusfabrikātus - tad nebūs tik bieži jāiet uz veikalu, ko neiesaka darīt šobrīd.