Poltavas zaķauši

Poltavas zaķauši Foto: Poltavas zaķauši

Sastāvdaļas

  • milti
  • 1 glāze kefīra
  • 1-2 olas
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • augu eļļa
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Samīca ne pārāk biezu mīklu.
  2. Traukam, kurā ir mīkla uzklāj dvieli un atstāj uz 30 minūtēm.
  3. Mīklu izrullē taisnstūrī, sagriež sloksnītēs, vidū iegriež un caur iegriezumu izvelk mīklu.
  4. Cep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaini no abām pusēm.
  5. Kamēr zaķauši ir karsti, tos pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes