Sastāvdaļas
- 200 ml skābā krējuma
- 4 olas
- 200 g sviesta
- 3-4 glāzes miltu
- 1 glāze cukura
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- vaniļa
- persiki
- plūmes
Pagatavošana
- Cukuru sakuļ ar olām, izmantojot mikseri.
- Pievieno skābo krējumu, mīkstu sviestu - turpinot kult.
- Pakāpeniski pievieno miltus, mīklai pēc konsistences jāatgādina biezs skābais krējums.
- Pievieno cepamo pulveri un vaniļu.
- Persikus un plūmes sagriež šķēlītēs.
- Mīklu liek veidnē(mazliet mīklas atstāj virsmai), izkārto persiku šķēlītes, iespiežot tās mīklā.
- Tad izkārto plūmju šķēlītes 2 kārtās.
- Atlikušo mīklu pilda konditorejas maisiņā, ar šauru uzgali, izspiež strīpiņas.
- Cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!