Sastāvdaļas
- 100 ml ūdens
- 100 ml tomātu sulas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls
- 200 g miltu
- 150 g siera
- 100 g vārītas vai kūpinātas vistas gaļas
- 30 g sviesta
Pagatavošana
- Katlā uzvāra ūdeni,tomātu sulu un augu eļļu.
- Pievieno šķipsniņu sāls, miltus un ātri izmaisa.
- Mīklu ņem rokās - tā ir karsta, uzmanīgi, samīca.
- No mīklas izveido bumbiņu, ietin drānā un atdzesē.
- Sieru sarīvē un samaisa ar sakapātu vistas gaļu.
- Mīklu sadala 10 daļās, izveido bumbiņas.
- Katru bumbiņu izrullē uz miltiem nokaisītas virsmas.
- Kārtīgi izkarsētā sausā pannā, cep plāceņus 50 sekundes, uz lielas uguns.
- Plāceni apgriež otrādi, liek virsū gaļas-siera pildījumu, tiklīdz siers sāk kust, plāceni pārloka uz pusēm.
- Turpina cept plāceņus, no visām pusēm vēl 20 sekundes.
- Plāceņus pasniedz noziestus ar sviestu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!