Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1 glāze kefīra
- 1 ola
- 1 glāze miltu
- 1/2 tējkarotes sodas
Pildījumam:
- mazsālīta laša vai foreles fileja
- 2 vārītas olas
- zaļumi
- 50 g siera
Pagatavošana
- Samaisa visas mīklas sastāvdaļas, samīca mīklu un liek ietaukotā veidnē, izveidojot mīklas maliņas.
- Zivs fileju atbrīvo no asakām un sakapā.
- Zivs filejas vietā var izmantot zivju konservus - 1 bundžu, nolej šķidrumu un samīca ar dakšiņu.
- Pievieno sīki sakapātas olas, zaļumus, samaisa.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Pildījumu liek veidnē, cep sakarsētā krāsnī, 20 minūtes.
- Pēc 20 minūtēm pīrāgu izņem un pārkaisa ar sieru, turpina cept 5 minūtes.
- Pīrāgu var ēst gan siltu, gan aukstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!