Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 1 kārtainās mīklas plāksne
- 3-4 ēdamkarotes ķiploku krēmsiera
- sāls, pipari pēc garšas
- 1 ola
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Vistas gaļu ierīvē ar sāli un pipariem.
- Uz miltiem nokaisītas darba virsmas, izrullē mīklu, sagriež 4 lielos kvadrātos.
- Katru miklas kvadrātu noziež ar krēmsieru.
- Uz katra noziestā mīklas kvadrāta liek vistas fileju, izveido pīrādziņu.
- Mīklas pārpalikumus izmantosiet rotāšanai.
- Olu sakuļ ar 1 ēdamkaroti ūdens un noziež pīrādziņus.
- Cep 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!