Pīrādziņi ar vistas gaļu un krēmsieru

Pīrādziņi ar vistas gaļu un krēmsieru Foto: Pīrādziņi ar vistas gaļu un krēmsieru

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 1 kārtainās mīklas plāksne
  • 3-4 ēdamkarotes ķiploku krēmsiera
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1 ola

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Vistas gaļu ierīvē ar sāli un pipariem.
  3. Uz miltiem nokaisītas darba virsmas, izrullē mīklu, sagriež 4 lielos kvadrātos.
  4. Katru miklas kvadrātu noziež ar krēmsieru.
  5. Uz katra noziestā mīklas kvadrāta liek vistas fileju, izveido pīrādziņu.
  6. Mīklas pārpalikumus izmantosiet rotāšanai.
  7. Olu sakuļ ar 1 ēdamkaroti ūdens un noziež pīrādziņus.
  8. Cep 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes