Pīrādziņi ar svaigi sautētiem kāpostiem

Sastāvdaļas

Miklai:

  • 450 g miltu
  • 250 ml ūdens
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 ola
  • 1 tējkarote cukura
  • ½ tējkarotes sāls
  • 5 g sausā rauga

Pildījumam:

  • 1 vārīta ola
  • 600 g kāpostu
  • eļļa
  • cukurs, sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kāpostu smalki sagriež, pārlej ar karstu ūdeni, tad ar aukstu.
  2. Kāpostu gabaliņus nedaudz “paspaida”.
  3. Cep karsta eļļā 15-20 minūtes, laiku pa laikam apmaisot.
  4. Kad kāposti mīksti tiem pievieno rīvētas vārītas olas, cukuru un sāli.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes