Pīrādziņi ar kāpostiem

Pīrādziņi ar kāpostiem Foto: Pīrādziņi ar kāpostiem

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 1 glāze piena
  • 3/4 paciņas margarīna
  • 1/2 paciņas sausā rauga
  • 2 olas
  • 3,5 glāzes miltu
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • saulespuķu eļļa
Pildījumam:
  • svaigs kāposts
  • 2 olas

Pagatavošana

  1. Margarīnu izkausē karstā pienā, samaisa ar sāli un cukuru.
  2. Piena maisījumu atdzesē, pievieno olas, samaisa.
  3. Miltus samaisa ar sauso raugu un pievieno miltu maisījumam, samīca mīklu.
  4. Gatavu mīklu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī, pēc 30-40 minūtēm izņem no ledusskapja.
  5. Gatavo pildījumu - kāpostu sarīvē uz rupjās rīves, pieber sāli un nospiež lieko sulu.
  6. Kāpostiem pievieno sakapātas, cieti vārītas olas.
  7. Darba virsmu ieziež ar saulespuķu eļļu, sadala mīklu gabaliņos, katru mīklas gabaliņu izrullē.
  8. Katra izrullētā mīklas gabaliņa vidū liek pildījumu un izveido pīrādziņu.
  9. Pīrādziņus liek veidnē, cep 220°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes