„Pina Colada” kūka

„Pina Colada” kūka Foto: „Pina Colada” kūka

Sastāvdaļas

  • 400 g miltu
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 110 g sviesta
  • 300 g cukura
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes ruma
  • 200 ml kokosriekstu piena
  • 100 g konservētu ananāsu
  • 50 g kokosriekstu skaidiņu
  • ananāsa šķēlītes - dekorēšanai

Krēmam:

  • 100 g krēmsiera
  • 50 ml kokosriekstu piena
  • 50 pūdercukura

Pagatavošana

  1. Sviestu puto kopā ar cukuru, līdz tas kļuvis gaišs un cukurs gandrīz izkusis.
  2. Turpinot putot, pievieno olu, kokosriekstu skaidiņas un ananāsus.
  3. Iesijā miltus, sāli, cepamo pulveri, pievieno kokosriekstu pienu un rumu.
  4. Visu rūpīgi samaisa. Kantainā vai apaļā cepamajā formā ieklāj cepamo papīru un ielej tajā mīklu.
  5. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai un cep kūku apmēram 30 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
  6. Pagatavo krēmu: visas krēma sastāvdaļas liek bļodiņā un rūpīgi samaisa,lai nav kunkulīši. Pēc garšas krēmam var pievienot kokosriekstu skaidiņas vai ananāsus.
  7. Kūku dekorē ar krēmu pa virsū liekot sagrieztas ananāsu šķēlītes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes