Pilngraudu pasta tomātu mērcē

Pilngraudu pasta tomātu mērcē Foto: Pilngraudu pasta tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 300 g pilngraudu pastas
  • 800 g konservētu tomātu
  • 100 ml saldā krējuma
  • siers
  • ķiploki
  • sīpols
  • sāls
  • garšvielas
  • olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Verdošā ūdenī liek vārīties pastu, līdz tā ir gatava.
  2. Olīveļļā apcep ķiplokus un sīpolus. Tiem pievieno konservētos tomātus, garšvielas, saldo krējumu, sieru un nedaudz pavāra.
  3. Pannā ar iegūto mērci liek izvārīto pastu, visu samaisa.
  4. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes