Sastāvdaļas
- 700 g pīļu krūtiņas
Marinādei:
- 4 ēdamkarotes medus
- 100 ml sojas mērces
- 2 ķiploka daiviņas
- 1/2 citrona sulas
- melnie pipari
Pagatavošana
- Ķiplokus sagriež vidēja lieluma šķēlītēs.
- Samaisa medu, sojas mērci, citrona sulu, ķiplokus, pieber piparus.
- Pīļu krūtiņas sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Gaļu liek marinādē, atstāj ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
- Gaļu izņem no marinādes, mazliet nosusina, izņem ari ķiplokus no marinādes.
- Marinādi noliek malā, tā būs nepieciešama.
- Gaļu liek stipri sakarsētā pannā - tā zibenīgi karamelizēsies, tad izņem no pannas.
- Tajā pašā pannā lej marinādi, uz lielas uguns karsē, kamēr tā sabiezē.
- Gaļu pasniedz ar avenēm, ķiršiem, pārlietu ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!