Pīles krūtiņa medus-sojas mērcē

Pīles krūtiņa medus-sojas mērcē Foto: Pīles krūtiņa medus-sojas mērcē

Sastāvdaļas

  • 700 g pīļu krūtiņas
Marinādei:
  • 4 ēdamkarotes medus
  • 100 ml sojas mērces
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/2 citrona sulas
  • melnie pipari

Pagatavošana

  1. Ķiplokus sagriež vidēja lieluma šķēlītēs.
  2. Samaisa medu, sojas mērci, citrona sulu, ķiplokus, pieber piparus.
  3. Pīļu krūtiņas sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
  4. Gaļu liek marinādē, atstāj ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
  5. Gaļu izņem no marinādes, mazliet nosusina, izņem ari ķiplokus no marinādes.
  6. Marinādi noliek malā, tā būs nepieciešama.
  7. Gaļu liek stipri sakarsētā pannā - tā zibenīgi karamelizēsies, tad izņem no pannas.
  8. Tajā pašā pannā lej marinādi, uz lielas uguns karsē, kamēr tā sabiezē.
  9. Gaļu pasniedz ar avenēm, ķiršiem, pārlietu ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes