Sastāvdaļas
- 100 g sauso olu nūdeļu
- 250 g pīles gaļa
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 1/2 paprikas
- 100 g zaļo pākšu pupiņu
- 2-4 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 4 ēdamkarotes sojas mērces
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ķiploka daiviņa
- 1/2 tējkarotes malta čili pipara
- 1 tējkarote kartupeļu cietes
- 2 ēdamkarotes ūdens
- 1 tējkarote cukura
Pagatavošana
- Pīles gaļu sagriež nelielos gabaliņos vai sloksnītēs.
- Pīles gaļu marinē 2 ēdamkarotēs sojas mērces, uz 20-30 minūtēm.
- Sīpolu sagriež lielos gabalos un sadala pa lapiņām, burkānu sagriež plānās šķēlītēs.
- Papriku sagriež lielos gabalos, ķiploku sakapā.
- Bļodā samaisa visas mērces sastāvdaļas.
- Pākšu pupiņas izvāra pusgatavas, liek sietā un notecina, tad sagriež 3-4 cm lielās sloksnītēs.
- Vokpannā uzkarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas, cep pīles gaļu gatavu, tad to liek traukā.
- Pannā cep sīpolu, burkānu, papriku, uz lielas uguns, 2-3 minūtes, pastāvīgi maisot.
- Pievieno pākšu pupiņas, pīles gaļu, samaisa, cep 1 minūti.
- Pievieno mērci, samaisa, samazina uguni līdz vidējam līmenim, karsē 1-2 minūtes.
- Nūdeles pagatavo, kā norādīts uz iepakojuma.
- Gatavas nūdeles liek vokpannā, samaisa, pakarsē 1-2 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!